• ce
  • iso
  • bsci
  • ul

Kusabab 1979

Kingflex Insulation Co., Ltd. diadegkeun ku Kingway Group, manufaktur profésional sareng combo dagang pikeun bahan insulasi termal kalayan pangalaman pinuh langkung ti 42 taun.

company_intr_img

Tentang Kami

Kingflex Insulation Co., Ltd. mangrupikeun manufaktur profésional sareng combo dagang pikeun produk insulasi termal.Pangembangan panalungtikan Kingflex sareng departemén produksi perenahna di ibukota anu terkenal bahan wangunan héjo di Dacheng, Cina.Éta mangrupikeun perusahaan ramah lingkungan hemat energi anu konsentrasi dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Dina operasi, Kingflex nyokot hemat energi jeung ngurangan konsumsi salaku konsép inti,.Kami nyayogikeun solusi ngeunaan insulasi ku cara konsultasi, panalungtikan sareng pamekaran produksi, petunjuk pamasangan, sareng jasa pos-jualan pikeun mingpin pangembangan industri bahan wangunan global.

Produk Kami

jasa kami

service

Kapasitas Produksi Kami

Ayeuna, Kingflex boga 5 garis assembly otomatis badag, kalawan kapasitas produksi taunan leuwih ti 600.000 méter kubik, sarta geus jadi perusahaan produksi ditunjuk ditunjuk ku Departemen ESDM, Kamentrian Listrik jeung Departemen Industri Kimia.

service

Tanggung jawab urang

Pasokan konsumén di sakumna dunya kalayan set lengkep solusi sistem insulasi hemat energi.Suplai panyadia solusi terpadu insulasi termal, insulasi tiis sareng réduksi bising pikeun gedong sareng industri.

  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item
  • brand_item