TUBE-1119-1

Pipa insulasi busa karét Kingflex mangrupikeun bahan insulasi termal sél katutup anu fleksibel anu didamel tina karét salaku bahan baku utama.Teu gaduh serat serat, teu aya formaldehida, sareng teu aya klorofluorokarbon.Ieu cocog pikeun mediums nu ngancurkeun lapisan ozon.insulasi termal rupa pipa jeung alat antara -50 ℃ -110 ℃.


Rincian produk

Tag produk

Lembar Data Téknis

Data Téknis Kingflex

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

CIRI UTAMA jeung kaunggulan

BS 476 kinerja seuneu

Pencegahan kondensasi

panyalindungan ibun

Énergi panghemat

kalenturan punjul sarta instalasi gampang

asdasdsa (4)

APLIKASI PRODUK

asdasdsa (3)

Kingflex bahan insulasi karét karét sél ditutup dianggo pikeun insulasi sareng insulasi cangkang tank ageung sareng pipa dina konstruksi, komérsial sareng industri, insulasi saluran AC sentral, insulasi sambungan AC rumah tangga sareng hawa otomotif. -udar.

Instalasi INSTALASI PRODUK

asdasdsa (1)

LAYANAN FULL

Ladenan online 24 jam pikeun ngabantosan anjeun ngajawab patarosan sareng ngarengsekeun masalah tanpa masalah.

asdasdsa (2)

  • saméméhna:
  • Teras: