Tentang Kami

fd

Perusahaan Kami

Kingflex Insulation Co., Ltd. mangrupikeun manufaktur profésional sareng combo dagang pikeun produk insulasi termal.Pangembangan panalungtikan Kingflex sareng departemén produksi perenahna di ibukota anu terkenal bahan wangunan héjo di Dacheng, Cina.Éta mangrupikeun perusahaan ramah lingkungan hemat energi anu konsentrasi dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Dina operasi, Kingflex nyokot hemat energi jeung ngurangan konsumsi salaku konsép inti,.Kami nyayogikeun solusi ngeunaan insulasi ku cara konsultasi, panalungtikan sareng pamekaran produksi, petunjuk pamasangan, sareng jasa pos-jualan pikeun mingpin pangembangan industri bahan wangunan global.

Sajarah urang

Kingflex didirikan ku Jinwei Grup anu langkung ti 40 taun sajarah.Kingway Grup diadegkeun dina 1979. Ieu produsén mimiti bahan insulasi termal kaléreun Walungan Yangtze.

history

Tim Kami

Karyawan kami luar biasa sorangan, tapi babarengan aranjeunna anu ngajadikeun Kingflex janten tempat anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun dianggo.Tim Kingflex mangrupikeun grup anu berbakat sareng berbakat sareng visi anu sami pikeun masihan jasa kelas munggaran anu konsisten pikeun klien kami.Kingflex boga dalapan insinyur profésional di R & D Departemen, 6 jualan internasional profésional, 230 pagawe Dina departemen produksi.

ab
Kapasitas Produksi Kami
Produk Kami
Tanggung jawab urang
Kapasitas Produksi Kami

Ayeuna, Kingflex boga 5 garis assembly otomatis badag, kalawan kapasitas produksi taunan leuwih ti 600.000 méter kubik, sarta geus jadi perusahaan produksi ditunjuk ditunjuk ku Departemen ESDM, Kamentrian Listrik jeung Departemen Industri Kimia.

Produk Kami

Produk insulasi termal Kingflex loba dipaké dina konstruksi, minyak bumi, kimia, pertahanan nasional, aerospace jeung industri lianna.Sareng produk Kingflex parantos diékspor ka langkung ti genep puluh genep nagara deungeun di sakumna dunya dina 16 taun katukang.

Tanggung jawab urang

Pasokan konsumén di sakumna dunya kalayan set lengkep solusi sistem insulasi hemat energi.

Suplai panyadia solusi terpadu insulasi termal, insulasi tiis sareng réduksi bising pikeun gedong sareng industri.

Urang Sunda & D

DW9A1075
DW9A1081
DW9A1082

Sertipikat

IS0-90012015-standard-Certificate-of-Quality-Management-System0000
ASTM-E84
CE
UL94