Tim Kami

Tim Kami

Karyawan kami luar biasa sorangan, tapi babarengan aranjeunna anu ngajadikeun Kingflex janten tempat anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun dianggo.Tim Kingflex mangrupikeun grup anu berbakat sareng berbakat sareng visi anu sami pikeun masihan jasa kelas munggaran anu konsisten pikeun klien kami.Kingflex boga dalapan insinyur profésional di R & D Departemen, 6 jualan internasional profésional, 230 pagawe Dina departemen produksi.