Taros Kami

Hebei Kingflex Insulation Co., Ltd.

Alamat

No 82 Huaxiang Jalan, Langfang Ékonomi jeung Téhnologi Development Zona Propinsi Hebei, 065001 Cina.

Telepon

0316-6074888
0316-6060333

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami