TUBE-1119-2

Bahan insulasi busa karét Kingflex mangrupikeun insulasi termal kualitas luhur sareng bahan hemat energi, aranjeunna ayeuna seueur dianggo dina proyék insulasi panas pipa cai sareng pipa hawa tina sistem AC sentral, kulkas sareng alat pemanasan, pipa cai panas sareng prosés pipa, nu pinuh bisa ngajamin ngurangan tiis jeung panas.Énergi leungit.Dina watesan nyegah kondensasi pipa, ngurangan résiko korosi pipa, sarta mastikeun "tightness hawa" sakabéh sistem insulasi, Kingflex mangrupakeun hiji-hijina runtuyan produk insulasi nu sabenerna bisa nyadiakeun solusi lengkep.


Rincian produk

Tag produk

Lembar Data Téknis

Data Téknis Kingflex

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

JARINGAN PRODUKSI

asdada

GUDANG

asdadasds

Ékspor tapak suku

sadasdsad (3)

Perusahaan Kingflex

Perusahaan insulasi Kingflex, manufaktur sareng dagang combo, ngahasilkeun sareng ngékspor produk insulasi busa karét salami langkung ti 40 taun.produk urang geus kaliwat BS476, UL94, CE, AS1530, DIN, ngahontal na Rohs certificates.Quality dijamin.

dav
dav

  • saméméhna:
  • Teras: