TUBE-1112-1

Kingflex Hideung Warna Karét Foam Insulasi Tube kalawan kinerja produk unggulan meets aplikasi béda Jeung karét nitrile salaku bahan baku utama, mangka foamed kana fléksibel karét-plastik bahan panas-insulating kalawan gelembung lengkep katutup.

●ketebalan témbok nominal 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2" sareng 2" (6, 9, 13 , 19, 25, 32, 40 jeung 50mm)

●Panjang baku kalawan 6ft (1.83m) atawa 6.2ft(2m).


Rincian produk

Tag produk

DATA Téknis

 Data Téknis 

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

CIRI JEUNG MANFAAT

• Ningkatkeun efisiensi énergi wangunan
• Ngurangan transmisi sora exterior ka interior wangunan
• Nyerep sora reverberating dina wangunan
• Nyadiakeun efisiensi termal
• Tetep wangunan warmer dina usum tiris jeung cooler dina usum panas

PROSES PRODUKSI

sdsadad (1)

Bungkusan jeung pangiriman

sdsadad (4)
sdsadad (2)
sdsadad (3)

  • saméméhna:
  • Teras: