TUBE-1112-2

Kingflex karét busa insulasi tube boga konduktivitas panas low, struktur ditutup-gelembung, sarta pangaruh insulasi alus;bahan jeung Uap lengkep neukteuk off, non-absorbent, non-condensing, hirup layanan panjang, sanggeus nguji SGS, nilai diukur jauh di handap standar EU on teu ngandung zat toksik, ngagunakeun kaséhatan sarta kaamanan, penampilan lemes jeung geulis, gampang. ngabengkokkeun, konstruksi merenah tur gancang, tanpa bahan bantu lianna.


Rincian produk

Tag produk

Data Téknis

Data Téknis Kingflex

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

Bungkusan sareng ngamuat dina wadah

Pipa insulasi busa karét Kingflex dibungkus

1. Kingflex ékspor pakét karton baku

2. kantong plastik standar ékspor Kingflex

3. sakumaha sarat er klien urang

asdadadadsa
asdad (1)

Naha Milih Kami

1.Full runtuyan produk insulasi panas termal, inculding bahan insulasi karét busa, kaca wol, wol batu, jsb .;
2. Penjualan saham, nempatkeun pesenan sareng pangiriman langsung pikeun spésifikasi biasa;
3. Top kualitas dina supplier insulasi panas termal Cina jeung produsén;
4.Reasonable jeung harga kalapa, waktos kalungguhan gancang;
5. Nganteurkeun ngaropéa pakét solusi sakabeh ka customer urang.Wilujeng sumping ngahubungan kami sarta didatangan parusahaan jeung pabrik urang iraha wae!

asdad (2)

FAQ

1.Naon produk insulasi?
Produk insulasi dianggo pikeun nutupan pipa, saluran, bak, sareng alat-alat di lingkungan komersil atanapi industri sareng biasana diandelkeun pikeun ngontrol suhu pikeun variasi suhu anu langkung lega tibatan di bumi biasa.Imah atawa insulasi padumukan ilaharna kapanggih dina tembok exterior na attics sarta dipaké pikeun ngajaga lingkungan imah konsisten, suhu hirup nyaman.Diferensial suhu di lingkungan insulasi bumi dina kalolobaan kasus jauh langkung handap tina aplikasi komérsial atanapi industri biasa.

2. Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan?
Waktos pangiriman produksi pesenan barang bulk bakal aya dina tilu minggu saatos nampi bayaran ka handap.

3.Kumaha produk anjeun diuji?
Kami biasana nguji BS476, DIN5510, CE, REACH, ROHS, UL94 di laboratorium mandiri.Upami anjeun gaduh pamundut khusus atanapi pamundut uji khusus mangga ngahubungi manajer téknis kami.

4.What tipe pausahaan anjeun?
Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun industri manufaktur sareng perdagangan.

5.What produk utama anjeun?
NBR / PVC insulasi busa karét
Insulasi Wol Kaca
Asesoris insulasi


  • saméméhna:
  • Teras: