TUBE-1105-1

Kingflex NBR / PVC insulasi tabung dipaké pikeun panas-insulating jeung panas-pelestarian cangkang tank badag tur piping dina konstruksi, bisnis jeung industri, insulasi panas saluran hawa tina conditioners hawa sentral, insulasi panas tina pipa gabungan hawa rumah tangga. conditioners jeung AC mobil.

●ketebalan témbok nominal 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2" sareng 2" (6, 9, 13 , 19, 25, 32, 40 jeung 50mm)

●Panjang baku kalawan 6ft (1.83m) atawa 6.2ft(2m).


Rincian produk

Tag produk

Lembar Data Téknis

Data Téknis Kingflex

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

Kaunggulan

●Excellent performance.The pipe insulated dijieunna tina NBR na PVC.It teu ngandung lebu serat, benzaldehyde na chlorofluorocarbons.Moreover, eta boga konduktivitas low & konduktivitas panas, résistansi Uap alus, sarta fireproof.
●Widely used.The pipe insulated bisa loba dipaké dina cooling Unit sarta alat-alat tina AC sentral, katirisan pipe cai, condensing pipe cai, saluran hawa, pipe panas-cai jeung saterusna.
●Easily to be placed.The insulated pipe teu ngan bisa gampang dipasang jeung pipa anyar, tapi ogé bisa dipaké dina pipeline aya. Hiji-hijina hal kudu maneh mun geus motong eta, teras lem it.Moreover, teu 't boga pangaruh négatip tina kinerja pipe insulated.
● model lengkep milih. The ketebalan témbok Bulan ti 9 mm nepi ka 50mm, sarta diaméter inse nyaeta ti 6mm mun 89mm.
● Delivery on time.The produk anu stock na kuantitas supplying badag.
●Personal service.We tiasa nawiskeun jasa nurutkeun requests konsumén '.

Guide instalasi

ghgf (3)

Pameran Global

Kingflex parantos ngahadiran paméran domestik sareng internasional.Kawas paméran CR di Beijing jeung Shanghai unggal taun.Karton adil, Amérika, Brazil, Austria, Singapura, Korea, India, Janpan jeung KZ ALMATY paméran.Urang ngobrol jeung konsumén jeung méré professional nyarankeun pikeun panalungtikan maranéhanana di paméran.

ghgf (1)

Palayanan palanggan

ghgf (2)

  • saméméhna:
  • Teras: