wol batu simbut insulasi termal

Kingflex Rock insulasi wol simbut gaduh seueur kaunggulan sapertos beurat hampang, kinerja anu saé sacara gembleng sareng koéfisién rendah konduktivitas panas.Éta téh widly dipaké dina konstruksi jeung inductries sejenna dina widang pelestarian panas.Éta ogé ngagaduhan fungsi nyerep sora anu saé, ku kituna tiasa dianggo pikeun ngirangan bising industri sareng ngatasi nyerep sora dina gedong.

Wol batu Kingflex dihasilkeun ku basalt alam salaku bahan utama, dilebur dina suhu luhur jeung dijieun kana jieunan abio-serat ku speed tinggi parabot centifugal, lajeng ditambahkeun ku agglomerates husus sarta minyak dustproof, dipanaskeun sarta solidified kana rupa-rupa produk pelestarian panas wol batu dina béda. spésifikasi nurutkeun sarat béda.


Rincian produk

Tag produk

iklim tiis, éta ogé dirancang pikeun ngajaga hawa tiis dina mangsa cuaca panas.Ningkatkeun efisiensi énergi wangunan ogé tiasa hartosna ngirangan tagihan sareng biaya operasional.

Urang nyadiakeun rupa-rupa produk insulasi pikeun aplikasi hateup datar atawa pitched.Ti baja, beton atanapi hateup haneut kana garis kasau atanapi insulasi loteng, produk ROCKWOOL didamel tina wol batu premium pikeun ngajaga sipat anjeun aman sareng lingkungan jero ruangan.

 

indikator teknis

kinerja teknis

Nyarios

konduktivitas termal

0,042w/mk

Suhu normal

Perangna Inklusi Kandungan

<10%

GB11835-89

Non-bahan bakar

A

GB5464

Diaméter serat

4-10um

Suhu jasa

-268-700 ℃

Laju lembab

<5%

GB10299

Toléransi dénsitas

+10%

GB11835-89

Data Téknis

Di luhureun kinerja termal alus, sipat tahan seuneu jeung akustik of Kingflex rock wool insulasi simbut ogé ngidinan pikeun leuwih kabebasan dina desain Anjeun.

Batu wol kaca lawon kawat jaring dirasakeun
ukuran mm Panjang 3000 rubak 1000, kandel 30
dénsitas kg/m³

100

Masang insulasi éféktif dina imah jeung sipat komérsial bisa ngurangan syarat pemanasan nepi ka 70%.1 Jalma anu teu éféktif insulated bisa leungit kira saparapat panas ngaliwatan hateupna.Kitu ogé hawa haneut lolos, aya kamungkinan hawa tiis ogé bisa asup ngaliwatan hateup nu teu dina kaayaan alus.

Dina iklim panas sabalikna bisa lumangsung, dimana ngajaga wangunan tiis penting.

Insulasi ngabantosan ngajaga suhu gedong anu leres, ku kituna anjeun tiasa kreatif kalayan hasilna.Hurungkeun daérah loteng janten ruang tamu atanapi kamar tidur tambahan, atanapi kéngingkeun hateup datar janten teras ngabagéakeun atanapi hateup héjo.

Aplikasi

1
2

  • saméméhna:
  • Teras: