serat kaca wol dewan insulasi termal

Papan wol kaca Kingflex nyaéta papan semi-kaku sareng kaku anu didamel tina serat gelas anu stabil dibeungkeut ku résin thermosetting.Aranjeunna sanggup nahan hawa ekstrim anu dipendakan dina aplikasi industri atanapi dina hateup datar.Éta bisa tahan beban normal patepung dina struktur domestik jeung komérsial lamun dipaké handap screeds lanté.Éta gampang pikeun nanganan sareng motong jas bentuk anu rumit.Éta ogé hampang beurat, kuat sareng tahan banting.Cai mibanda struktur pisan fléksibel jeung struktur serat husus sarta nyerep gelombang sora, nyegah mindahkeun sora ka sisi séjén atawa ngurangan ka tingkat pisan low.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi jeung Dimensi

produk

Panjangna (mm)

Lebar (mm)

Ketebalan (mm)

Kapadetan (kg/m3)

Papan insulasi wol kaca

1200-2400

600-1200

20-100

24-96

Data Téknis

Barang

Unit

Indéks

Standar

Kapadetan

kg/m3

24-100

GB / T 5480.3-1985

Serat rata-rata dia

um

5.5

GB / T 5480.4-1985

eusi cai

%

<1

GB / T 3007-1982

Réaksi klasifikasi seuneu

A1

EN13501-1:2007

Ngurangan deui suhu

> 260

GB / T 11835-1998

Konduktivitas termal

w/mk

0.032-0.044

EN13162:2001

Hidrofobik

%

>98.2

GB / T 10299-1988

Laju lembab

%

<5

GB / T 16401-1986

Koéfisién nyerep sora

1.03 métode reverberation produk 24kg / m3 2000HZ

GBJ 47-83

Eusi inklusi slag

%

<0.3

GB / T 5480.5

Kaunggulan

♦ Waterproof

♦Non kaduruk dina kategori A

♦ Dina kasus paparan ka termal jeung kalembaban, moal aya parobahan dina dimensi.

♦ Teu layu atawa gugur dina jangka waktu, buruk, meunang kapang, korosi kapangaruhan atawa ngoksidasi.

♦ Teu butut ku bug jeung mikroorganisme.

♦ Éta sanés higroskopis, atanapi kapiler.

♦ Gampang dipasang

♦ Dijieun tina nepi ka 65% eusi daur ulang

♦ Ngurangan pamakéan énergi wangunan sakabéh

♦ Gampang diangkut sabudeureun situs alatan bungkusan

♦ Bisa custom cut kana panjangna diperlukeun pikeun ngurangan runtah sarta waktu instalasi

♦ Dijieun tina formulasi biosoluble

♦teu layu atawa gugur, buruk dina jangka waktu, teu hygroscopic, atawa kapiler.

♦ Taya lumangsungna korosi atawa oksidasi.

♦ Dina kasus paparan ka termal jeung kalembaban, moal aya parobahan dina dimensi.

♦ Teu layu atawa gugur dina jangka waktu, buruk, meunang kapang, korosi kapangaruhan atawa ngoksidasi.

♦ Teu butut ku bug jeung mikroorganisme.

♦ Ogé tindakan minangka isolator sora ogé isolator termal kalawan fitur conserving Geter na.

♦The aluminium foil jas yén simbut tina kaayaan hawa boga lalawanan pangluhurna pikeun ♦ perméabilitas uap.Utamana dina sistem cooling, palapis ieu Aluminium foil pohara penting ngalawan résiko korupsi insulasi dina jangka waktu.

Prosés Produksi

4

Aplikasi

Tukangeun radiator (nurunkeun leungitna panas ku transmisi panas)

Insulasi termal sareng sora di sisi

Interior insulasi termal jeung sora imah kai

Insulasi luar pipa HVAC sareng pipa ventilasi sagi opat atanapi pasagi

Dina témbok kamar boiler sareng kamar generator

Kamar mesin lift, kamar tangga

1625734020(1)

  • saméméhna:
  • Teras: