serat kaca wol insulasi termal simbut

♦ Panas-insulasi jeung Panas-pelestarian

♦ Nyerep sora jeung réduksi noise

♦ konduktivitas termal stabil

♦ Hydrophobicity teu kurang ti 98%, tahan Uap sustained

♦ Alus kinerja-bukti seuneu-non kaduruk KELAS A

♦ Taya haseup jeung euweuh émisi gas toksik

♦ Sasuai jeung peraturan wangunan héjo


Rincian produk

Tag produk

Kingflex Kaca Wol Insulasi simbut téh non combustible, insulasi termal jeung akustik.Henteu aya émisi gas beracun nalika kakeunaan seuneu sahingga mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling ramah lingkungan dina insulasi sadaya jasa wangunan.

1625706058(1)

Aluminium foil nyanghareup kaca wool insulasi simbut bakal sadia, teuing.

Kingflex Aluminium foil nyanghareup kaca wool simbut nyaéta pikeun minuhan paménta pasar pikeun standar luhur bahan wangunan panyalindungan héjo jeung lingkungan, sarta nyingkahan ngarugikeun formaldehida, fénol jeung zat ngabahayakeun sejenna dina awak manusa jeung lingkungan.Leuwih ti éta, Kingflex aluminium foil kaca wool simbut bisa ngajaga kinerja insulasi termal alus euweuh urusan di lingkungan suhu luhur atawa low.

Data Téknis

Data Téknis

Barang

Unit

Indéks

Standar

Kapadetan

kg/m3

10-48

GB / T 5480.3

Serat rata-rata dia

μm

5-8

GB / T 5480.4

eusi cai

%

≤1

GB / T 16400-2003

Kelas of combustibility

Non-combustible GradeA

GB 8624-1997

Ngurangan deui suhu

°C

250-400

GB / T 11835-2007

Konduktivitas termal

w/m·k

0.034-0.06

GB/T 10294

Hidrofobik

%

≥98

GB/T 10299

Laju lembab

%

≤5

GB / T 5480.7

Koéfisién nyerep sora

1.03 métode reverberation produk 24kg / m3 2000HZ

GBJ47-83

Eusi inklusi slag

%

≤0.3

GB / T 5480.5

Spésifikasi jeung Dimensi

produk

Panjangna (mm)

Lebar (mm)

Ketebalan (mm)

Kapadetan (kg/m3)

Kaca wol Insulasi simbut

10000-20000

1200

30-150

12-48

Kaunggulan

※ Kategori A tahan seuneu

※ Henteu aya parobahan dina dimensi upami kakeunaan panas sareng kalembaban

※Teu layu atawa gugur dina waktuna, buruk, kapang, korosi kapangaruhan atawa teroksidasi.

※Teu butut ku bug sareng mikroorganisme.

※Teu torn salila aplikasi atawa ngurangan ku wastes alatan spésifikasi glasswool nu.

※Gampang nyaluyukeun kana sagala jinis hateup kai sareng logam.

※Gampang dibawa ka hateup sareng diterapkeun ku motong.

※Awét ngalawan kaasaman.

※Turunkeun konsumsi bahan bakar wangunan ku jumlah anu signifikan.

※ Bertindak salaku isolasi sora ogé isolasi termal jeung fitur conserving geter na.

Prosés Produksi

1

Aplikasi

Kinflex kaca wol insulasi simbut bisa dipaké pikeun ngawangun hateup, sistem HVAC.

Nalika dianggo pikeun insulasi hateup, éta henteu robek nalika aplikasi atanapi ngirangan ku runtah kusabab spésifikasi glasswool.Jeung gampang diluyukeun kana sagala jenis hateup kai jeung logam.Ogé alatan éta lampu, éta bisa kalayan gampang dibawa ka hateupna sarta dilarapkeun ku motong. Éta awét ngalawan acidity.It nurun konsumsi bahan bakar wangunan ku jumlah signifikan.

Nalika dianggo pikeun sistem HVAC, simbut glasswool anu hiji sisina ditutupan ku uap impermeable Aluminium foil.Ogé meta salaku isolasi sora ogé isolasi termal jeung Geter conserving feature.The Aluminium foil jaket nu simbut tina kaayaan hawa boga résistansi pangluhurna pikeun perméabilitas uap.Utamana dina sistem cooling, palapis ieu Aluminium foil pohara penting ngalawan résiko korupsi insulasi dina time.It ngamungkinkeun aplikasi nu panggampangna tur gancang kalayan pin pangropéa timer napel na.

Kingflex kaca wool insulasi simbut bisa dipaké pikeun Thermal jeung insulasi sora tina pipa kaayaan hawa, sistem tanaga surya, hateup jeung sistem HVAC.

ww (1)
ww (2)

  • saméméhna:
  • Teras: