lambaran insulasi termal nyerep sora

Lambaran insulasi akustik Kingflex nyaéta busa elastomérik sél kabuka, dumasar kana karét sintétik (NBR).Éta mangrupikeun mat panghalang sora vinyl anu dieusian ku mineral anu alami.Lambaran Insulating Sora ieu bébas tina timah, minyak aromatik anu teu dimurnikeun sareng bitumen.Éta alus teuing pikeun ngirangan pangiriman sora hawa sareng ningkatkeun kamampuan insersi insulasi pipa ku cara ngahalangan bising.


Rincian produk

Tag produk

Sistem kontrol bising Kingflex pikeun ngaminimalkeun résiko korosi dina insulasi.Ngagabungkeun réduksi termal sareng bising dina hiji solusi.Penghematan anu signifikan dina biaya instalasi sareng perawatan.

1625795256(1)

Data Téknis ngeunaan lambaran insulasi nyerep sora Kingflex

Pasipatan fisik

Low Density

High Density

Standar

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ + 85 ℃

-20 ℃ ~ + 85 ℃

Konduktivitas Thermal (Suhu Atmosfir Normal)

0,047 W/(mK)

0,052 W/(mK)

EN ISO 12667

Résistansi seuneu

Kelas 1

Kelas 1

BS476 Bagian 7

V0

V0

UL 94

Fireproof, Self-Extinguishing, No Drop, N0 rambatan seuneu

Fireproof, Self-Extinguishing, No Drop, N0 rambatan seuneu

Kapadetan

≥160 KG/M3

≥240 KG/M3

-

Kakuatan regangan

60-90 kPa

90-150 kPa

ISO 1798

Laju manteng

40-50%

60-80%

ISO 1798

Toleransi Kimia

Alus

Alus

-

Perlindungan Lingkungan

Taya Serat Debu

Taya Serat Debu

-

Prosés Produksi

PRODUCTION

Aplikasi

APPLICATION

Kingflex fléksibel nyerep sora insulasi lambar mangrupakeun jenis universal bahan nyerep sora kalawan struktur sél kabuka, dirancang pikeun aplikasi akustik béda.

Insulasi coustic Kingflex Pikeun Saluran HVAC, Sistem Penanganan Udara, Kamar Tutuwuhan sareng Akustik Arsitéktur

Bungkusan

No

Kandel

Lebar

Panjangna

Kapadetan

Unit Bungkusan

Ukuran Kotak Karton

1

6 mm

1m

1m

160KG/M3

8

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

2

10 mm

1m

1m

160KG/M3

5

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

3

15 mm

1m

1m

160KG/M3

4

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 65 mm

4

20 mm

1m

1m

160KG/M3

3

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 65 mm

5

25 mm

1m

1m

160KG/M3

2

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

6

6 mm

1m

1m

240KG/M3

8

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

7

10 mm

1m

1m

240KG/M3

5

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

8

15 mm

1m

1m

240KG/M3

4

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 65 mm

9

20 mm

1m

1m

240KG/M3

3

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 65 mm

10

25 mm

1m

1m

240KG/M3

2

PC/CTN

1030 mm x 1030 mm x 55 mm

Fitur

Alus lalawanan shock internal.

Nyerep éksténsif jeung dispersi stresses éksternal dina posisi lokal.

Hindarkeun retakan bahan kusabab konsentrasi setrés

Ngahindarkeun cracking tina bahan foamed teuas disababkeun ku dampak.

Ngurangan sora saluran sareng ruangan pepelakan sacara signifikan

Pamasangan anu gancang sareng gampang - henteu aya bitumen, kertas tisu atanapi lambaran perforated anu diperyogikeun

Non-serat, euweuh migrasi serat

Nyerep bising pisan tinggi per unit ketebalan

Diwangun-di perlindungan ''''Microban'''' pikeun umur produk

Kapadetan luhur pikeun dampen saluran rattling & geter

Self extinguishing, teu netes jeung teu nyebarkeun seuneu

Serat bébas

super jempé

tahan mikroba


  • saméméhna:
  • Teras: