Batu Wol Insulasi Boad

Performance konci

Kurang panas leungitna

Turunkeun tagihan énergi

Struktur wangunan ditangtayungan

Fluktuasi hawa handap

Langkung sakedik masalah lembab


Rincian produk

Tag produk

Kingflex dewan insulasi wol batu utamana dipaké pikeun témbok éksternal.Éta babarengan jeung hateupna, ngabentuk amplop tina sagala wangunan, ngajaga dulur jeung sagalana di jero.
Éta ogé nutupan aréa permukaan panggedena, sahingga wewengkon utama pikeun nyegah leungitna panas.Tempat utama dimana panas leungit nyaéta ku kabur ngaliwatan tembok anu teu insulated.

indikator teknis

kinerja teknis

Nyarios

konduktivitas termal

0,042w/mk

Suhu normal

Perangna Inklusi Kandungan

<10%

GB11835-89

Non-bahan bakar

A

GB5464

Diaméter serat

4-10um

Suhu jasa

-268-700 ℃

Laju lembab

<5%

GB10299

Toléransi dénsitas

+10%

GB11835-89

JeungKingflex papan insulasi wol batu, spasi hirup bisa dijieun haneut, énergi efisien sarta patuh kana standar wangunan modern - kitu ogé gaining kauntungan tambahan dina hal akustik, kanyamanan indoor jeung kaamanan seuneu.

Panggihan pentingna insulasi pikeun tembok exterior, sarta dampak positif eta bisa mawa.boga loba kaunggulan kayaning beurat hampang, kinerja alus sakabéhna sarta koefisien low konduktivitas panas.Maranéhna nyaétalegadipaké dina konstruksi jeung liannaindustridina widang pelestarian panas.Éta ogé ngagaduhan fungsi nyerep sora anu saé, ku kituna tiasa dianggo pikeun ngirangan bising industri sareng ngatasi nyerep sora dina gedong.
Wol batu Kingflex diproduksi nganggo basal alami salaku bahan utama, dilebur dina suhu anu luhur sareng didamel kana serat abio jieunan ku kecepatan luhur.séntrifugalalat-alat, lajeng ditambahkeun ku agglomerates husus sartalebu-buktiminyak, dipanaskeun sarta solidified kana rupa produk pelestarian panas wol batu dina spésifikasi béda nurutkeun sarat béda.

Papan wol batu papan wol batu tahan cai
ukuran mm panjang 100 rubak 630 kandel 30-120
dénsitas kg/m³ 80-220

Aplikasi

Papan insulasi wol batu Kingflex mangrupikeun pusat pikeun ngembangkeun témbok hémat énergi, sareng nyumponan syarat kode modéren ku nyayogikeun insulasi kontinyu pikeun gedong padumukan, komérsial sareng industri.

APPLICATION

  • saméméhna:
  • Teras: