TUBE-1105-2

kinerja produk unggulan meets aplikasi béda Jeung karét nitrile salaku bahan baku utama, mangka foamed kana bahan karét-plastik panas-insulating fléksibel jeung gelembung sagemblengna katutup.Kinerja produk unggulan ngajadikeun produk loba dipaké di sagala rupa tempat umum, pabrik industri, kamar beresih jeung lembaga atikan médis.


Rincian produk

Tag produk

Lembar Data Téknis

Data Téknis Kingflex

Harta

Unit

Nilai

Métode Tés

Rentang suhu

°C

(-50-110)

GB / T 17794-1999

rentang dénsitas

kg/m3

45-65Kg/m3

ASTM D1667

Perméabilitas uap cai

Kg/(mspa)

≤0.91×10¹³

DIN 52 615 BS 4370 Bagian 2 1973

μ

-

≥10000

 

Konduktivitas termal

W/(mk)

≤0,030 (-20°C)

ASTM C 518

≤0,032 (0°C)

≤0,036 (40°C)

Peunteun seuneu

-

Kelas 0 & Kelas 1

BS 476 Bagian 6 bagian 7

Seuneu Sumebarna jeung Haseup Dimekarkeun Index

25/50

ASTM E 84

Indéks Oksigén

≥36

GB/T 2406, ISO4589

Nyerep cai,% ku Volume

%

20%

ASTM C 209

Stabilitas Dimensi

≤5

ASTM C534

Résistansi jamur

-

Alus

ASTM 21

lalawanan ozon

Alus

GB / T 7762-1987

Résistansi ka UV sareng cuaca

Alus

ASTM G23

Aplikasi

Kalawan karét nitrile salaku bahan baku utama, mangka foamed kana karét-plastik bahan panas-insulating fléksibel jeung gelembung sagemblengna katutup, nu ngajadikeun produk loba dipaké di sagala rupa tempat umum, pabrik industri, kamar beresih jeung lembaga atikan médis.

Sertifikasi

Produk insulasi Kingflex parantos lulus BS476, UL94, CE, AS1530, DIN, REACH sareng sertipikat Rohs.Kualitas dijamin.

sdsadasdas (1)

Perusahaan Kingflex

Kingflex, a manufaktur sarta dagang combo, ngahasilkeun sarta ékspor produk insulasi karét busa pikeun leuwih ti 40 taun saprak 1979. Kami ogé kaléreun walungan Yangtze - pabrik bahan insulasi munggaran.pabrik urang nempatan 130000 méter pasagi.Simkuring gaduh bengkel caang jeung gudang bersih.

sdsadasdas (2)

dav

dav

sdsadasdas (5)

sdsadasdas (6)


  • saméméhna:
  • Teras: