cryogenic elastomeric busa karét insulasi termal lambar roll

Produk Kingflex Cryogenic dirancang pikeun nyumponan tungtutan lingkungan suhu rendah.Sareng éta tiasa ngirangan résiko korosi dina insulasi, sareng niru waktos anu diperyogikeun pikeun instalasi.Cocog jeung suhu nepi ka -183 °C.

Éta dirarancang pikeun nyumponan tungtutan lingkungan suhu rendah sareng cocog pikeun dianggo dina industri minyak sareng gas.Solusi insulasi ieu nyayogikeun kinerja termal anu luar biasa, ngirangan résiko korosi dina insulasi (CUI) sareng ngaminimalkeun waktos anu diperyogikeun pikeun instalasi.


Rincian produk

Tag produk

King fleksibel sistem insulasi suhu ultra-low fleksibel milik struktur komposit multi-lapisan, nyaéta sistem cooling paling ekonomis jeung dipercaya.Sistim nu bisa langsung dipasang dina suhu sakumaha low sakumaha -110 ° C dina sakabéh parabot piping lamun suhu permukaan pipe nu leuwih handap -100 ° C jeung pipa nu biasana mibanda gerakan ngulang atra atawa Geter.

ULT Lambaran ukuran baku

Kodeu

Ketebalan (mm)

Panjangna (m)

M2 / Kantong

KF-ULT-25

25

8

8

Data Téknis:

Performance

Bahan Dasar

Standar

Kingflex ULT

Kingflex LT

Konduktivitas Téma

(-100 ℃, 0,028 -165 ℃, 0,021)

(0 ℃, 0,033, -50 ℃, 0,028)

ASTM C177 EN 12667

Kapadetan

60-80 kg/m3

40-60 kg/m3

ASTM D 1622

Nyarankeun Suhu Operasi

(-200 ℃ + 125 ℃)

(-50 ℃ + 105 ℃)

NA

Persentase Area Tutup

> 95%

> 95%

ASTM D 2856

Faktor Permeance Uap

NA

<1,96 × 10g (msPa)

ASTM E96

Faktor Résistansi Basah µ

NA

> 10000

EN 12086 EN 13469

Koéfisién Perméabilitas Uap Cai

NA

0,0039g/h.m2 (ketebalan 25mm)

ASTM E96

PH

≥ 8.0

≥ 8.0

ASTM C871

Kakuatan Tensile MPa

-100 ℃, 0,30 -165 ℃, 0,25

0 ℃, 0,15 -40 ℃, 0,218

ASTM D 1623

Kakuatan Compressive MPa

(-100 ℃, ≤0,37)

(-40 ℃, ≤0,16)

ASTM D 1621

Kauntungannana kinerja

gg

* Konduktivitas termal rendah

* Cocog jeung aplikasi ti -200 °C nepi ka +110 °C

* Kapadetan rendah sareng beurat

* Éféktif ongkos

* Pangsaeutikna jahitan pikeun nyayogikeun pamasangan anu langkung gancang sareng langkung aman

* Gampang dilarapkeun kana bentuk anu kagok sareng sesah

* Gampang diatur sareng diangkut

*Bebas serat sareng lebu.

* Cocog pikeun industri minyak sareng gas

* Ngaminimalkeun résiko korosi dina insulasi

* Sistem multi-lapisan nyayogikeun kinerja termal anu luar biasa

* Gampang dipasang kalayan ngirangan panggunaan komponén anu ngabahayakeun

Bagian tina Proyék

Tianjin Petrobest Energy Equipment Co., Ltd.

Mat Project Of Shandong Jin Ming Batubara Cai Kimia Grup Co., Ltd.

Proyék Glycol Of Lihuayi Group Co., Ltd.

Stasion Gas Alam Lng Enn Energy Holdings Limited.

Qingdao Sinopec

Proyék Lng Shanxi Xiangkuang Group Co., Ltd.

Integrated Eqipment System Of Air Cina

Ningxia Baofeng Energy Co., Ltd.

Shanxi Yangquan Coal Industry (Group) Co., Ltd

Proyék Métanol Shanxi Jin Ming

Aplikasi

f (1)
f (3)
f (2)
g

  • saméméhna:
  • Teras: